fbpx

Προώθηση Ιστοσελίδων & eShop

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO

είναι οι διαδικασίες βελτιστοποίησης στη δομή, στο περιεχόμενο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου, ώστε να είναι φιλικός προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.

Στόχος είναι η κατάταξη ενός ιστότοπου στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου, ώστε να αυξηθεί ποιοτικά και ποσοτικά ο αριθμός επισκεπτών του. Χωρίζεται σε On Site SEO και Off Site SEO.

Εξασφαλίστε τα αποτελέσματα που έχουν αξία για εσάς

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ

Αυξήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις κρατήσεις ή τις εγγραφές σε λίστες αλληλογραφίας, με διαδικτυακές διαφημίσεις που μεταφέρουν τους χρήστες στον ιστότοπό σας.

ΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Λάβετε περισσότερες κλήσεις από πελάτες, με διαφημίσεις που εμφανίζουν τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα κουμπί “κλικ για κλήση”.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες με οργανική αναζήτηση που βοηθούν τους χρήστες να βρουν την εταιρεία σας μέσω της μηχανής αναζήτησης Google.

Email Marketing

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι μια μορφή μάρκετινγκ που μπορεί να ενημερώσει τους πελάτες στη λίστα email σας για νέα προϊόντα, εκπτώσεις και άλλες υπηρεσίες. Μπορεί επίσης να είναι μια πιο ήπια πώληση για να εκπαιδεύσετε το κοινό σας σχετικά με την αξία της επωνυμίας σας ή να το κρατήσετε αφοσιωμένο μεταξύ των αγορών. Μπορεί επίσης να είναι οτιδήποτε ενδιάμεσο. Το Websitesection μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να βελτιστοποιήσετε το email μάρκετινγκ για να έχετε την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) στο πρόγραμμα μάρκετινγκ.

Το email marketing είναι ένα ισχυρό κανάλι μάρκετινγκ, μια μορφή άμεσου μάρκετινγκ καθώς και ψηφιακού μάρκετινγκ, που χρησιμοποιεί το email για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της επιχείρησής σας. Μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας να ενημερωθούν για τα πιο πρόσφατα αντικείμενα ή προσφορές σας, ενσωματώνοντάς τα στις προσπάθειες αυτοματοποίησης μάρκετινγκ. Μπορεί επίσης να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική μάρκετινγκ σας με τη δημιουργία δυνητικών πελατών, την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, τη δημιουργία σχέσεων ή τη διατήρηση της αφοσίωσης των πελατών μεταξύ αγορών μέσω διαφορετικών τύπων email μάρκετινγκ.

Πλεονεκτήματα του email marketing

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ

Το μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μια σχέση με το κοινό σας, ενώ παράλληλα οδηγείτε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οπουδήποτε αλλού θέλετε να επισκεφτούν οι άνθρωποι. Μπορείτε ακόμη και να τμηματοποιήσετε τα email σας και να στοχεύσετε τους χρήστες κατά δημογραφικά στοιχεία, ώστε να στέλνετε στους χρήστες μόνο τα μηνύματα που θέλουν να βλέπουν περισσότερο. 

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το Google Ads

Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google. Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.

Εμφανιστείτε όταν οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε

Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε, και τι θα αγοράσουν.

Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Εξασφαλίστε τα αποτελέσματα που έχουν αξία για εσάς

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ

Αυξήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις κρατήσεις ή τις εγγραφές σε λίστες αλληλογραφίας, με διαδικτυακές διαφημίσεις που μεταφέρουν τους χρήστες στον ιστότοπό σας.

ΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Λάβετε περισσότερες κλήσεις από πελάτες, με διαφημίσεις που εμφανίζουν τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα κουμπί “κλικ για κλήση”.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες με διαφημίσεις που βοηθούν τους χρήστες να βρουν την εταιρεία σας στον χάρτη.

Καθορίστε τον κατάλληλο προϋπολογισμό για την επιχείρησή σας

Με το Google Ads έχετε τον έλεγχο του διαφημιστικού προϋπολογισμού σας. Θέστε ένα όριο μηνιαίου προϋπολογισμού και φροντίστε να μην το υπερβείτε ποτέ. Επιπλέον, μπορείτε να σταματήσετε ή να προσαρμόσετε τις δαπάνες σας οποιαδήποτε στιγμή.

Τι ειναι τα Facebook Ads?

Οι διαφημίσεις μπορούν να εμφανίζονται στο Feed on desktop, Feed on mobile και στη δεξιά στήλη του Facebook σε desktop.

Το περιεχόμενο της διαφήμισης συνδυάζεται μερικές φορές με ειδήσεις σχετικά με κοινωνικές ενέργειες που έχουν κάνει οι φίλοι σας, όπως το να κάνουν like σε μια Σελίδα.

Οι φίλοι σας ενδέχεται να βλέπουν ειδήσεις σχετικά με τις κοινωνικές ενέργειες που έχετε κάνει στις διαφημίσεις του Facebook. Αυτές οι ειδήσεις θα εμφανίζονται μόνο στους επιβεβαιωμένους φίλους σας και θα συμμορφώνονται με τις ισχύουσες ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε ορίσει για τον λογαριασμό σας. Εάν χρησιμοποιείται μια φωτογραφία, αυτή είναι η φωτογραφία του προφίλ σας και όχι μια φωτογραφία από τα άλμπουμ φωτογραφιών σας.

Γιατί πρέπει η επιχείρησή σας να χρησιμοποιεί διαφημίσεις στο Facebook;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εφαρμόσετε διαφημίσεις στο Facebook. Στην πραγματικότητα, οι διαφημίσεις Facebook έχουν πολλά πλεονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε όπως:

Τμηματοποίηση κοινού. Χάρη στα δεδομένα που συλλέγει το Facebook για τους χρήστες του, είναι πολύ εύκολο να τμηματοποιήσετε το κοινό σας και να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά σας φτάνει σε άτομα που είναι πιθανό να αλληλεπιδράσουν με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το κοινό-στόχος σας, θα το βρείτε στο Facebook. Από εκεί, μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες που στοχεύουν αποκλειστικά σε αυτές.
Γίνεται viral. Παρόλο που πληρώνετε ανά κλικ για κάθε διαφήμιση, οι χρήστες μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα εάν μοιραστούν τη διαφήμισή σας με τους φίλους τους. Η εμβέλεια των διαφημίσεων Facebook δεν περιορίζεται μόνο σε αυτούς που τυχαίνει να δουν τη διαφήμισή σας. Εάν δημιουργήσετε μια συναρπαστική, αστεία, ενδιαφέρουσα κ.λπ. διαφήμιση, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο καθώς οι χρήστες τη μοιράζονται με τα δίκτυά τους και να την κάνουν να γίνει viral.
Διαδραστικές διαφημίσεις. Εκτός από την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, μπορείτε να ξεκινήσετε διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε σημαντικά δεδομένα σχετικά με το κοινό σας. Ένα καλό παράδειγμα μπορεί να είναι ένας διαγωνισμός για μια επερχόμενη καμπάνια δυνητικών πελατών.
Τιμή. Οι διαφημίσεις στο Facebook είναι πολύ οικονομικές. Πληρώνετε μόνο ανά κλικ ή/και μετατροπή που κερδίζετε.
Μέτρηση. Σχεδόν όλοι όσοι επενδύουν στη διαφήμιση θέλουν να ξέρουν πώς να ξοδεύουν καλύτερα τα χρήματά τους και πώς να μετρούν την αποδοτικότητα της επένδυσής τους. Με τις διαφημίσεις Facebook, αυτά τα δεδομένα είναι εύκολα προσβάσιμα χάρη στον ενσωματωμένο πίνακα στατιστικών στοιχείων που προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Γνωρίζουμε για τις πωλήσεις, παρουσιάζοντας υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε κάθε ολοκληρωμένο έργο!

0 +
Ωρες Εργασιασ
0 M+
γραμμες κωδικα
0 %
ποσοστο ικανοποιησης πελατων

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών, που ειδικεύονται στις τεχνολογίες Ιστού, εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών και συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις. Με γνώμονα το πάθος και τη δημιουργικότητά μας για τον Ιστό, στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τους πελάτες και να τους προσφέρουμε υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας με βιώσιμο, αποτελεσματικό και κερδοφόρο τρόπο. Αναζητούμε συνεχώς νέες μεθόδους και βελτιώσεις σε ό,τι θεωρείται ως βέλτιστη πρακτική.

Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Παράδοση έργου στην ώρα μας

Καινοτόμες Λύσεις

Αφιερωμένη υποστήριξη

Μετάβαση στο περιεχόμενο