fbpx

Συντήρηση Ιστοσελίδων / eShop

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η συντήρηση της ιστοσελίδας σας πραγματοποιείται από επαγγελματίες προγραμματιστές.

Η σημασία της συντήρησης της ιστοσελίδας είναι πάντα το ζητούμενο για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που λαμβάνουμε είναι, γιατί χρειάζομαι συντήρηση ιστοσελίδας; Η ιδιοκτησία ενός site είναι ακριβώς όπως η ιδιοκτησία ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου. Όπως, λοιπόν στα αυτοκίνητα, οι ιστότοποι χρειάζονται επίσης τακτική συντήρηση. Ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησης, μπορεί να απαιτείται μηνιαία, εβδομαδιαία ή ακόμα και καθημερινή συντήρηση ιστοσελίδας.

Νο.1 Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Οι περισσότερες σύγχρονες ιστοσελίδες βασίζονται σε CMS ανοιχτού κώδικα όπως το WordPress ή το Drupal. Με όλα τα πλεονεκτήματα του CMS ανοιχτού κώδικα, υπάρχει και ένα μειονέκτημα.

Το WordPress για παράδειγμα, όπως και άλλα συστήματα, ενημερώνονται συνεχώς και νέες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση. Οι χάκερ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα κενά σημεία σε ένα παλαιότερης έκδοσης λογισμικό.

  • 87% των ιστοσελίδων έχουν υψηλούς ή μεσαίους κινδύνους για την ασφάλεια στο διαδίκτυο
  • 3% των επιθέσεων στοχεύουν σε μικρές επιχειρήσεις
  • 68% των ιστότοπων δεν διαθέτει σχέδιο αποκατάστασης

Με μια επαγγελματική υπηρεσία συντήρησης ιστοσελίδας, το site σας θα διατηρείται πάντα ενημερωμένο και ασφαλές. Αυτό σας βοηθά να εστιάσετε στην επιχείρησή σας και να μην ανησυχείτε μήπως το site σας διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Χωρίς την κατάλληλη ρύθμιση ασφαλείας και συντήρηση της ιστοσελίδας σας, κινδυνεύετε να παραβιαστείτε ή να “σπάσουν” το site σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετα έξοδα ή ζημιές.

Νο.2 Προγραμματισμένα αντιγράφα ασφαλείας (backups)

Κάθε site είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός, αλλάζει πάντα και ενημερώνεται συνεχώς. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτείται πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. Είτε χρειάζεται για σκοπούς αποκατάστασης ιστοσελίδων είτε για σκοπούς ανάπτυξης.

68% των ιστότοπων δεν έχει πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων.
Αύξηση κατά 400% στην απώλεια δεδομένων ιστοσελίδων από το 2012
140.000 σκληροί δίσκοι αποτυγχάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε εβδομάδα
Μια τυπική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, σας παρέχει μια βάση δεδομένων και ένα αρχείο αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον ίδιο server που το site σας. Αυτή η λύση, κρύβει κινδύνους, καθώς αν παραβιαστεί ο server σας, οι ανεπιθύμητοι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα του site σας.

Για την αποφυγή αυτού του κινδύνου, προσφέρουμε προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, τα οποία θα αποθηκευτούν σε ένα ασφαλές και βελτιστοποιημένο κέντρο δεδομένων, για γρήγορη και εύκολη αποκατάσταση του website.

Νο.3 Βελτιώσεις ταχύτητας του Site

Στους χρήστες και στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google αρέσει η γρήγορη φόρτωση σελίδων. Καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία αναφοράς για μια επιτυχημένη εμπειρία χρήστη.

Με την ενημέρωση της ιστοσελίδας και τη φόρτωση νέων στοιχείων, οι σελίδες τείνουν να γίνονται πιο αργές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερες βαθμολογίες και σε λιγότερους πελάτες.

53% των επισκεπτών εγκαταλείπει ένα site, εάν φορτώνει πιο αργά από 3 δευτερόλεπτα.
77% των ιστοσελίδων χρειάζονται περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα για να φορτωθεί στο κινητό
1 δευτερόλεπτο καθυστέρησης μειώνει τη μετατροπή έως και 20%

Με ένα επαγγελματικό σχέδιο συντήρησης ιστοσελίδων, αναλαμβάνουμε την εκκαθάριση της ιστοσελίδας σας απο περιττές εφαρμογές και την βελτιστοποίηση της ως προς τις προδιαγραφές της Google. Έτσι αποκτάτε ένα site, γρήγορης φόρτωσης που θα λατρέψουν οι πελάτες σας και η Google, αποτέλεσμα που μετατρέπεται σε περισσότερες πωλήσεις και υψηλότερες βαθμολογίες(SEO).

Νο.4 Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων μακροπρόθεσμα

Η ιδιοκτησία ενός site είναι σαν ένας μαραθώνιος, πρέπει να υπολογίσετε και να προγραμματίσετε τις δαπάνες, τα έξοδα και τους πόρους.

Εάν στέλνετε email στον προγραμματιστή ή την εταιρεία σας δύο φορές την εβδομάδα, το πιθανότερο είναι ότι οι χρεώσεις σας θα προστίθενται αρκετά γρήγορα. Ωστόσο, με ένα πρόγραμμα συντήρησης site, θα έχετε μειωμένες τιμές και αποτελέσματα με ελεγχόμενα και προβλέψιμα έξοδα.

Κατά μέσο όρο, 133.000$ (στις ΗΠΑ) είναι ένα κόστος για την ανάκτηση της επιχείρησης μετά από επίθεση
5 λεπτά για να ανακάμψετε εάν έχετε πλάνο αποκατάστασης

Νο.5 Προστατέψτε το Βrand σας

Φανταστείτε ότι το site σας γίνεται πολύ αργό, σπασμένο ή ακόμα και χακαρισμένο… Πώς θα έβλεπε ο πελάτης σας την επωνυμία σας ή το brand το οποίο αντιπροσωπεύετε;; Πιθανότατα να σας χαρακτήριζε ως αδύναμο, ασταθές και αναξιόπιστο brand.

Αποτέλεσμα αυτού του σεναρίου είναι η απώλεια πελατών, τζίρου και φήμης…

Εάν ενδιαφέρεστε για την επωνυμία σας και το Brand σας, θα πρέπει να εξετάσετε τις υπηρεσίες συντήρησης ιστοσελίδων.

Με τα προγράμματα συντήρησης ιστοσελίδων προσφέρουμε 24/7 χρόνο λειτουργίας ιστοσελίδων, παρακολούθηση ασφάλειας και απόδοσης για την αποφυγή αυτών των ζητημάτων.

Καθώς τώρα γνωρίζετε τους βασικούς λόγους που καθιστούν σημαντική τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας, επιλέξτε το σωστό σχέδιο και ας ξεκινήσουμε μαζί!

Γνωρίζουμε για τις πωλήσεις, παρουσιάζοντας υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε κάθε ολοκληρωμένο έργο!

0 +
Ωρες Εργασιασ
0 M+
γραμμες κωδικα
0 %
ποσοστο ικανοποιησης πελατων
Γιατί να επιλέξετε εμάς

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών, που ειδικεύονται στις τεχνολογίες Ιστού, εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών και συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις. Με γνώμονα το πάθος και τη δημιουργικότητά μας για τον Ιστό, στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τους πελάτες και να τους προσφέρουμε υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας με βιώσιμο, αποτελεσματικό και κερδοφόρο τρόπο. Αναζητούμε συνεχώς νέες μεθόδους και βελτιώσεις σε ό,τι θεωρείται ως βέλτιστη πρακτική.

Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Παράδοση έργου στην ώρα μας

Καινοτόμες Λύσεις

Αφιερωμένη υποστήριξη

Μετάβαση στο περιεχόμενο